• TAKUULLA LAADUKASTA SUKITUSTA TALOYHTIÖILLE JA OMAKOTITALOIHIN SAVONLINNASSA JA YMPÄRI SUOMEN

Viemärihuolto

Viemärihuoltoa taloyhtiöille ja omakotitaloihin Savonlinnassa ja ympäri Suomen

Puhdistuksella ja kuvauksella saadaan selville missä kunnossa viemärit ovat. Ennakointi ja huolto ovat paras ratkaisu välttämään ikävät ongelmat, kuten tukoksien aiheuttamat vesivahingot.

Milloin viemärihuolto kannattaa tehdä?

Usein ajatellaan, että viemärit toimivat kun vesi menee eteenpäin lavuaarissa, mutta ilman tarkempaa tutkimista voi vesi valua myös väärään paikkaan. Viemärihuoltoa suositellaan vähintään 15 vuoden välein. Useassa asuinkohteessa viemärien käyttöikä on korkea ja tästä syystä kunto kannattaa tarkastaa ja viemärit huoltaa ajallaan.

Myymässä asuntoa?

Viemärihuolto voi olla myös paikallaan ennen asunnon myyntiä ja auttaa sinua myymään asunnon parempaan hintaan ja nopeammin eikä sinun tarvitse murehtia siltä osin myyjän vastuusta.

Epäilyttääkö viemärien kunto?

Kysyminen ei maksa mitään eikä tarjouskaan sido mihinkään. Kannattaa siis ottaa yhteyttä puhelimitse tai lähettämällä tarjouspyyntö heti. Vastaamme sinulle pikaisesti.

Jätä tarjouspyyntö >>

Mitä huolto sisältää kokonaisuudessaan?

  1. Tiedottaminen asukkaille
  2. Esikatselmus, jossa selvitetään asuntojen hajulukkojen kunto
  3. Tarvittavat suojaukset
  4. Viemäreiden puhdistus sekä kuvaus
  5. Tarvittaessa uusien hajulukkojen sekä tiivisteiden vaihto
  6. Raportointi sekä videomateriaalit

Hinnoittelu

Viemärihuollon hinnoittelu riippuu asuntokohtaisesta viemäripisteiden määrästä. Asuntokohtainen hinta on sitä edullisempi jos suoritamme huollon koko taloyhtiöön. Jos mielessäsi on epäilys viemäriesi kunnosta, elä epäröi ottaa yhteyttä.