• TAKUULLA LAADUKASTA SUKITUSTA TALOYHTIÖILLE JA OMAKOTITALOIHIN SAVONLINNASSA JA YMPÄRI SUOMEN

Sukitus

ASUKASYSTÄVÄLLINEN JA KUSTANNUSTEHOKAS

Teemme sukitusta taloyhtiöihin ja omakotitaloihin Savonlinnassa ja ympäri Suomen. Sukitus on asukasystävällinen ja kustannustehokas tapa linjasaneeraukseen. Sukituksen takia ei tarvitse hajottaa asunnon pintarakenteita, joten se on hyvä vaihtoehto perinteiselle viemäriremontille. Sukituksessa vanhan putken sisään asennetaan paineilmalla epoksilla kyllästetty huopasukka, joka kovettuessaan muodostaa uuden putken vanhan sisälle.

Laadukkaan materiaalin, sekä ammattitaitoisen asennusryhmän kanssa pystymme antamaan sukitetulle viemärille 15 vuoden vuotamattomuustakuun.

Remontin kulku

  1. Tiedottaminen asukkaille
  2. Työmaan suojaus
  3. Vanhan viemärin puhdistus, sekä kuvaus
  4. Vanhan viemärin sukitus, sekä sukitetun viemärin kuvaus
  5. Vesikalusteiden takaisin laitto, sekä siivous
  6. Kuvauksien ja työmaakansion luovutus   

Pyydä tarjous >>

Miksi valita sukitus?

Verrattuna perinteiseen putkiremonttiin, sukituksella on paljon etuja. Listasimme alle tärkeimpiä. Mikäli sinua kiinnostaa kuulla lisää, ota yhteyttä niin kerromme mielellämme tarkemmin.

Sukitus on nopeaa

Kerrostalossa asuntokohtainen työaika on 1-3 viikkoa ja omakotitalon kaikkien putkien sukitus hoituu 1-2 viikossa talon koosta riippuen. Pienet paikkakorjaukset hoituvat useimmiten päivässä, jopa tunneissa.

Työ on siistiä

Työ tehdään putkien sisällä viemärilähtöjen kautta eli ei ole tarvetta pölyisille piikkaustöille. Paikat säilyvät ehjinä, koska ei tehdä työaukkoja talon sisälle eikä pihaa kaiveta. Myöskään ei tarvita hankalia pölyseiniä asunnoissa.

Perinteistä remonttia edullisempi

Sukittamalla tehty viemärisaneeeraus on perinteistä remonttia edullisempi vaihtoehto. Yhden kylpyhuoneen remontti perinteisen remontin yhteydessä maksaa noin 5000 e mutta sukitusremontissa usein näitä erillisiä kylpyhuoneremontteja ei edes tarvita.

Ei tarvetta muutolle

Koti pysyy asuttavana koko remontin ajan, ei ole tarvetta kalliille sijaisasunnolle.

Ympäristöystävällistä

Jätettä syntyy vähän, koska rakenteita ei pureta. Kaikki kertyvä metallijäte kierrätetään.

Asukasystävällistä

Urakan ajaksi asuntoon tuodaan kuivakäymälä, jonka tyhjennyksestä huolehtii urakoitsija. Talon alla olevien pohjaviemäreiden kunnostuksen ajaksi taloyhtiön kellariin asennetaan viemäreiden ohipumppausjärjestelmä, minkä ansiosta asuntojen viemärit toimivat normaalisti pohjaviemäreiden saneeraamisen ajan. Vesi tulee hanoista normaalisti koko urakan ajan.

Sukitus on laadukasta

Sukitettu putki vastaa kestävyydeltään uutta muoviputkea ja sille on tutkitusti käyttöikää vähintään 50 vuotta. Useilla alan toimijoilla on VTT:n myöntämä menetelmäsertifikaatti sukitukselle.

Joustavuutta tulevaisuuden varalle

Sukitus ei sulje pois mitään jatkoremontointimahdollisuuksia eli sukituksen jälkeen voidaan tehdä vesiputkien uusiminen tai saneerata kylpyhuoneremontit ilman ongelmia tai edeltävästä sukituksesta aiheutuvia lisäkustannuksia. Putkiremontti sukittamalla on viisas valinta, joko osana linjasaneerausta tai erillisenä urakkana.

Kelpaa myös vakuutusyhtiöille

Osa vakuutysyhtiöistä hyväksyy sukitetut putket uusiksi putkiksi.

Pitkä takuu

Myönnämme sukitetulle putkelle 15 vuoden vuotamattomuustakuun ja kahden vuoden huoltotakuun.